Вы используете устаревший браузер
Вы используете устаревший браузер, в котором из соображений безопасности не поддерживается оплата заказов банковскими картами.
Чтобы сделать безопасный платёж картой, обновите текущую версию браузера или установите другой:
Avast Secure Browser Safari Google Chrome Mozilla Firefox Opera Yandex Browser
Політика конфіденційності Privacy Policy

Дана Політика конфіденційності є невід'ємною частиною Вашого договору, який було укладено з нами. Окрім цього, ця Політика конфіденційності застосовується щодо персональних даних Клієнта, якщо придбання Товарів/Послуг в його інтересах здійснює інша особа уповноважена Клієнтом належним чином.

Ми розробили цю Політику конфіденційності, щоб розповісти Вам:

  • що таке персональні дані;
  • які Ваші персональні дані ми збираємо;
  • як і чому ми використовуємо їх;
  • кому ми передаємо Ваші персональні дані;
  • як ми захищаємо конфіденційність Ваших персональних даних;
  • як з нами зв'язатися і до кого звернутися, якщо у Вас виникнуть питання стосовно обробки Ваших персональних даних.

Посилання у даній Політиці конфіденційності на «АЛЛСОФТ УКРАЇНА», «ми», «нас», «наш», «нам» означають ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЛЛСОФТ УКРАЇНА» (компанія, зареєстрована в Україні 24 лютого 2014 року, номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи 1 068 102 0000 035856,  код ЄДРПОУ 39110311, юридична адреса Україна, 01032, м.Київ, вул. Саксаганського, будинок 119).

Заява про захист персональних даних

Ми дуже серйозно ставимося до безпеки персональних даних наших клієнтів та інших осіб, які звернулися до АЛЛСОФТ УКРАЇНА з будь-яким запитом або претензією, тому прагнемо захищати конфіденційність Ваших персональних даних. АЛЛСОФТ УКРАЇНА зобов'язується вжити всіх необхідних заходів для запобігання зловживання Вашими персональними даними, які стають нам відомі. Ми будемо обробляти Ваші персональні дані в суворій відповідності до вимог чинного законодавства і виключно за наявності законних підстав на таку обробку.

Ми контролюємо способи збору ваших персональних даних і визначаємо цілі, для яких персональні дані використовуються АЛЛСОФТ УКРАЇНА. Ми є «контролером даних» або «обробником даних» для цілей Загального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») та інших відповідних нормативно-правових актів ЄС про захист даних, а також «власником персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

  • Ви дали згоду на обробку персональних даних;
  • обробка необхідна з метою укладення або виконання договору з Вами або надання Вам додаткових послуг;
  • така обробка вимагається законодавством країн, в які/з яких ми здійснюємо постачання товарів/послуг тощо.

Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі, якщо цього вимагає відповідне законодавство. Тому ми просимо Вас відвідувати веб-сайт АЛЛСОФТ УКРАЇНА, щоб переконатися в тому, що Ви маєте актуальну інформацію.

Основні поняття (терміни)

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб'єкта даних).

Фізична особа, що ідентифікується - це фізична особа, яку можна прямо або опосередковано  ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім'я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор).

Суб'єкт персональних даних - це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Контролер персональних даних - це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їхню обробку. Контролер персональних даних є «володільцем персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних - це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

Партнер означає одного або декількох власників програмного забезпечення. Ми продаємо коди доступу наших партнерів, які дозволяють користувачам використовувати Програмне забезпечення.

Законодавство, що регулює обробку персональних даних  

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС  2016/679 (далі - «GDPR»). 

Цілі обробки персональних даних  

АЛЛСОФТ УКРАЇНА надає послуги /постачає товари у інші країни світу. Нам необхідні Ваші персональні дані для того, щоб ми і наші партнери могли забезпечити виконання своїх зобов’язань за договорами,   зокрема:

  • надати Вам весь спектр наших послуг;
  • мати можливість знайомити Вас з усіма нашими спеціальними пропозиціями та іншими послугами, включно із спільними акціями АЛЛСОФТ УКРАЇНА і наших партнерів;
  • надати консультаційну допомогу та інформаційний супровід під час укладення та виконання договору;

При цьому, для відправлення Вам комерційних (маркетингових) повідомлень ми отримуємо від Вас окрему згоду, яку можна відкликати у будь-який момент.

Також ми можемо розсилати Вам push-повідомлення, Skype, Viber, WhatsApp та інші повідомлення за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/засобу передачі для того, щоб повідомити Вам інформацію про заходи, що проводяться нами або нашими партнерами та дізнатися про Ваші побажання щодо якості обслуговування під час виконання нами умов Договору.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги/сервісу, постачання товару, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

Якщо Ви хочете дізнатися більш детально про компанії, яким ми можемо передавати Ваші персональні дані, пропонуємо Вам ознайомитися з їхнім переліком на веб-сайті АЛЛСОФТ УКРАЇНА.

Персональні дані, які ми обробляємо  

В таблиці, що наведена нижче, Ви можете дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо для виконання умов договору з Вами:

Постачання Товарів/Послуг АЛЛСОФТ УКРАЇНА

Оброблювані персональні дані

b) ім’я
с) прізвище
d) адреса електронної пошти
e) номер/и телефону
f) платіжна адреса, платіжні реквізити
g) місто, країна, поштовий індекс
h) назва компанії, реєстраційний номер підприємства (при оплаті від імені юридичної особи)
i) посада в компанії (при оплаті від імені юридичної особи)

Надсилання комерційних (маркетингових) повідомлень*

Оброблювані персональні дані

a) адреса електронної пошти
b) ім’я
с) прізвище
d) назва компанії, реєстраційний номер підприємства (при оплаті від імені юридичної особи)
e) посада в компанії (при оплаті від імені юридичної особи)
f) номер/и телефону

Претензії/Скарги

Оброблювані персональні дані

a) ім’я
b) прізвище
c) номер договору
d) банківські реквізити
e) номер телефону
f) адреса електронної пошти
g) поштовий індекс адреса
h) місто, країна
i) фіскальні чеки/квитанції оплати послуг/товарів
j) назва компанії, реєстраційний номер підприємства (при оплаті від імені юридичної особи)
k) посада в компанії (при оплаті від імені юридичної особи)
l) інші персональні дані, які ви нам надаєте

Різні питання на загальну пошту

Оброблювані персональні дані

a) ім’я
b) прізвище
с) адреса електронної пошти
d) номер телефону
e) інші персональні дані, які ви нам надаєте

Ваші пости, повідомлення, зауваження, питання у соціальних мережах, адресовані АЛЛСОФТ УКРАЇНА, а також коментарі під публікаціями АЛЛСОФТ УКРАЇНА або про АЛЛСОФТ УКРАЇНА у соціальних мережах

Оброблювані персональні дані

a) посилання на профіль у соціальних мережах
b) ім’я користувача
c) мова звертання
d) переписка
e) інші персональні дані, які ви нам надаєте

Відвідування веб-сайту АЛЛСОФТ УКРАЇНА

Оброблювані персональні дані

a) IP-адреса
b) на веб-сайті АЛЛСОФТ УКРАЇНА використовуються cookies і аналогічні технології.

Детальніше див. нижче у цій Політиці

* Час від часу ми можемо зв’язуватися з Вами для надання спеціальних пропозицій товарів послуг, інформації про переваги наших сервісів, про спільні акції АЛЛСОФТ УКРАЇНА і партнерів електронною поштою. Ви маєте можливість обрати, чи хочете Ви відмовитись від таких повідомлень, вказавши свій вибір на етапі укладення договору. Надалі Ви зможете відписатися від маркетингової розсилки у кожному електронному повідомленні яке ми надсилаємо Вам.

Окрім вищезазначеного, ми можемо обробляти будь-які інші персональні дані, якщо Ви їх самі добровільно надаєте АЛЛСОФТ УКРАЇНА.

Якщо зберігання Ваших персональних даних не є необхідним для надання Вам послуг і не вимагається законодавством, ми їх видалимо.

Особливі категорії даних

Під час надання Вам послуг ми не збираємо та не обробляємо персональні дані, за допомогою яких можна визначити Ваше фізичне або психічне здоров’я. Така інформація вважається «чутливими персональними даними» відповідно до GDPR.

Місце зберігання персональних даних 

Для забезпечення безпеки персональних даних ми використовуємо хмарні послуги компанії Google (Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA). Дані, збережені компанією Google, знаходяться в центрах обробки даних за наступним посиланням:

https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/

Передача Ваших персональних даних третім сторонам   

Для того, щоб Ми могли виконати свої зобов’язання за договором, ми повинні передавати Ваші персональні дані третім сторонам, до переліку яких входять такі:

Державні органи

У випадках, визначених законодавством, ми зобов’язані ділитися Вашими персональними даними з державними органами. Цими органами можуть бути правоохоронні органи, органи державної фіскальної служби,  інші державні органи.

Компанії-партнери

З метою забезпечення виконання договору деякі Ваші персональні дані ми повинні спільно використовувати з нашими компаніями-партнерами. Ваші персональні дані ми передаємо зазначеним компаніям тільки в тих випадках, коли вони беруть участь у виконанні Вашого договору. Крім того, якщо будь-яка з компаній-партнерів бере участь у виконанні Вашого договору, вона матиме можливість передати Ваші персональні дані своїм партнерам.

По суті, ми є агрегатором, який співпрацює з різними партнерами, щоб надати Вам права доступу до обраного Програмного забезпечення.

Стосовно Ваших персональних даних (у контексті GDPR) ми виступаємо асоційованими контролерами. Тому Партнер також виконує функції асоційованого контролера. Конкретні відносини між нами та нашими партнерами та Вами можуть бути визначені в Договорі, укладеному між АЛЛСОФТ УКРАЇНА та Партнером.

Ця політика може бути доповнена конкретними умовами, якщо між АЛЛСОФТ УКРАЇНА та Партнерами існує нестандартний контракт. У такому додатку ми визначимо ситуації з обробкою персональних даних у відповідного Партнера, а також уточнимо умови обробки персональних даних у певному випадку.

Відповідно до положень GDPR, ми уклали письмову угоду з нашими Операторами щодо обробки персональних даних, яка обмежує обов'язкові умови обробки таких даних, і ми можемо гарантувати, що кожен з цих операторів буде дотримуватися положень GDPR. Такі угоди містять також положення про регулярний контроль операторів та можливість застосування до них договірних санкцій.

Основою для нашої обробки персональних даних Користувачів є договір, укладений між АЛЛСОФТ УКРАЇНА та Вами, а також законні інтереси. У деяких випадках ми можемо безпосередньо вимагати згоди на обробку персональних даних для цілей, які не передбачені договором, але тісно пов'язані з цим.

Технічні, організаційні та інші засоби захисту даних

З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми впровадили безліч технічних і організаційних засобів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.

АЛЛСОФТ УКРАЇНА дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна, або інформацію, яку Ви за своєю згодою надасте понад меж необхідної обробки. Крім цього, ми налаштували всі інтерфейси нашого веб-сайту і додатки для надання послуг таким чином, щоб дотримувалася максимально можливої конфіденційністі, налаштування якої Ви можете встановити  на свій розсуд.

При передачі персональних даних державним органам ми завжди використовуємо найбільш безпечні і перевірені шляхи передачі таких даних.

Час оброблення (зберігання) персональних даних  

Ми не будемо зберігати Ваші дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.

Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, цілі, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.

За загальним правилом, граничний час обробки персональних даних в АЛЛСОФТ УКРАЇНА становить 1095 днів з моменту подання податкової звітності за період, в якому відбулася відповідна операція (наприклад, постачання товарів/послуг). Зазначений час обробки відповідає положенням Податкового кодексу України щодо строків зберігання документів, пов'язаних з нарахуванням і сплатою податків та зборів. Оскільки законодавство країн, куди / звідки здійснює постачання товарів/послуг АЛЛСОФТ УКРАЇНА, може встановлювати додаткові вимоги, терміни зберігання персональних даних можуть відрізнятися від вказаного в цьому абзаці.

Зокрема, якщо законодавство будь-якої країни, куди / звідки здійснює постачання товарів/послуг АЛЛСОФТ УКРАЇНА, містить положення про терміни позовної давності, протягом якого Ви маєте право пред'явити претензію або позов до АЛЛСОФТ УКРАЇНА, і нам необхідні докази існування правових відносин між нами, ми можемо обробляти Ваші персональні дані протягом цього терміну.

Ми можемо з плином часу мінімізувати Ваші персональні дані, які ми використовуємо, або навіть можемо зробити Ваші дані анонімними, щоб вони більше не могли бути пов'язані з Вами особисто. В цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію без подальшого інформування Вас.

Cookies та інші технології відстеження  

Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають веб-сайти на Вашому комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам'ятати Ваші вподобання і дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження на нашому веб-сайті та додатках можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Перелік cookies, інші технології відстеження та їхню точну мету, які АЛЛСОФТ УКРАЇНА використовує на своєму веб-сайті, можна знайти тут.

Для отримання додаткової інформації про те, що таке cookies, як вони працюють, як ними керувати або як їх видалити, перейдіть на www.allaboutcookies.org

Повідомляємо Вас, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна вимикнути cookies та інші технології відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви відключите деякі файли cookies, функціональність веб-сайту АЛЛСОФТ УКРАЇНА може бути обмежена і Ви не зможете використовувати усі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сервісів.

Права суб’єктів персональних даних

Права суб’єктів персональних даних відповідно до законодавства України

Повідомляємо Вас про Ваші права щодо обробки персональних даних відповідно до законодавства України:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, цілі їхньої обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим ними особам, окрім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включно із інформацією про третіх осіб, яким надаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів із дня надходження запиту, окрім випадків, передбачених законодавством, відповідь про те, чи оброблюються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;  
  • пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними; 
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку із умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи порочать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Інші права суб’єктів персональних даних відповідно до GDPR

Окрім українського законодавства із захисту персональних даних, АЛЛСОФТ УКРАЇНА уважно ставиться до забезпечення Ваших прав, встановлених GDPR.

Право на інформацію

Ми готові надавати суб’єктам даних інформацію про те, які з їхніх персональних даних ми обробляємо.

Якщо Ви матимете бажання дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо, Ви зможете зробити запит на цю інформацію у будь-який час. Перелік даних, які ми повинні Вам надати, Ви можете знайти у статтях 13 і 14 GDPR.  При цьому, під час звернення Ви повинні повідомити нам свої конкретні вимоги, щоб ми мали змогу на законних підставах розглянути Ваш запит і надати відповідь.

Зверніть увагу, що у випадку, коли ми не зможемо встановити Вашу особу шляхом обміну електронними повідомленнями або під час Вашого звернення до колл-центру, або у випадку обґрунтованих сумнівів стосовно Вашої особи, ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу. Тільки таким чином ми зможемо уникнути розкриття Ваших персональних даних особі, яка може видавати себе за Вас.

Ми обробимо запити у найкоротші строки, але у той же час просимо пам’ятати, що надання повної і законної відповіді стосовно персональних даних – це складний процес, який може тривати до місяця.

Право на виправлення даних про Вас

Якщо Ви виявите, що деякі персональні дані, які ми оброблюємо про Вас, є неправильними або застарілими, будь-ласка, повідомте нас про це. У цьому випадку ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу.

У деяких випадках ми не зможемо змінити Ваші персональні дані. Зокрема, таким випадком може бути, коли Ваші персональні дані вже були використані в процесі виконання договору та/або вони містяться у податковому документі, який було оформлено відповідно до податкового законодавства.

Відкликання згоди на обробку персональних даних і право на забуття

У разі, якщо АЛЛСОФТ УКРАЇНА обробляє Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, з метою здійснення маркетингових розсилок), подальшу обробку можна у будь-який час припинити. Достатньо відкликати згоду на таку обробку.

Ви також можете використати своє право на забуття. У випадках, передбачених у ст. 17 GDPR, АЛЛСОФТ УКРАЇНА знищить Ваші персональні дані, які обробляє, за винятком тих персональних даних, які ми зобов’язані будемо зберегти відповідно до вимог законодавства.

Так само і в цьому випадку, з метою безпеки, АЛЛСОФТ УКРАЇНА може попросити Вас надати документ, що посвідчує особу.

До кого Ви можете звернутися для захисту Ваших персональних даних  

Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження або побажання щодо захисту і обробки Ваших персональних даних, Ви можете звертатися до:

Сергія Пашкова

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЛЛСОФТ УКРАЇНА»

Україна, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, будинок 119.

info@allsoft.ua

Окрім того, питання, зауваження, скарги щодо Ваших персональних даних також можна надсилати через веб-сайт АЛЛСОФТ УКРАЇНА.

Орган із захисту персональних даних в Україні

Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні – це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звернутися до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що було порушено Ваші права у зв’язку із обробкою персональних даних.

This Privacy Policy constitutes integral part of the your Contract, entered into with us. In addition, this Privacy Policy applies to Customer's personal data if the Purchase of the Goods / Services in his interests is carried out by another person authorized by the Customer in an appropriate manner.

We have worked out this Privacy Policy for you to get to know about:

  • what personal data are;
  • which of your personal data we collect;
  • how and why we use them;
  • to whom we deliver your personal data;
  • how we protect privacy of your personal data;
  • how to contact us ad whom to contact if you have questions about processing of your personal data.

References in this Privacy Policy to “ALLSOFT UKRAINE”, “we”, “us”, “our” shall mean LIMITED LIABILITY COMPANY “ALLSOFT UKRAINE”, (company registered in Ukraine on 24th of February 2014, record number in the Unified State Register of the state registration of legal entities 1 068 102 0000 035856, Administration, code according to EDRPOU (Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine) 39110311, legal address: 119 Saksahanskoho street, Kyiv, Ukraine, 01032).

Statement on personal data protection

We seriously regard the issue of protecting personal data of our customers and other persons who filed a request or claim with ALLSOFT UKRAINE, therefore we strive to protect privacy of your personal data. ALLSOFT UKRAINE undertakes to take all necessary measures to prevent improper use of your personal data which become known to us. We will process your personal data in strict compliance with the requirements set forth by the applicable legislation, and only if we have legal grounds for doing so.

We control the ways of collecting your personal data, and determine goals for which ALLSOFT UKRAINE uses personal data. We are a “data controller” or “data processor” within the meaning of the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 (hereinafter referred to as “GDPR”) and other applicable EU legislative acts pertaining to data protection, and an “owner of personal data” within the meaning of the Law of Ukraine on Personal Data Protection dated 01.06.2010 No. 2297-VI.

We process your personal data only if at least one of the following, but nor limited to, terms stipulated by Article 6 of GDPR applies

  • you have given consent to the processing of your personal data;
  • processing is necessary for entering into or the performance of an agreement with you or in order to render additional services to you;
  • processing is necessary for compliance with the legislation of the states to/from where we operate the supply of goods/services, etc.

We may from time to time revise this Privacy Policy, inter alia, if required to do so due to applicable laws. Therefore. We request you to visit ALLSOFT UKRAINE web-site to make sure you know the up-to-date information.

Main notions (definitions) 

Personal data means any personal information allowing a third party to identify a natural person (data subject).

Identifiable natural person means one who can be identified, directly or indirectly, in particular, by reference to an identifier (such as, a name, surname, document number, or any other identifier).

Personal data subject means a natural person to whom personal data are related, and who can be identified by means of such personal data, or who has been identified.

Personal data controller means a natural or legal person which determines the purposes and means of the processing of personal data, and bears the primary responsibility for their processing. Personal data controller is an “owner of personal data” under the terms of the Ukrainian legislation.

Personal data processor means a natural or legal person which based on the controller’s instructions (directives, orders) processes personal data for the controller. Personal data processor is an “administrator of personal data” under the terms of the Ukrainian legislation.

Personal data processing means any operation or set of operations performed on personal data or on sets of personal data, whether or not by automated means, such as collection, recording, organization, structuring, storage, alteration, adjustment, retrieval, use, dissemination or otherwise making available to third parties, including, staff of the personal data controller or processor, or destruction.

Partner means one or more of the proprietors of the software. We sell the access codes of our Partners, which allow users to use the Software.

Laws regulating personal data processing  

Your personal data are processed in compliance with the requirements set forth by the Law of Ukraine on Personal Data Protection as of 1 June 2010. Personal data of the clients being on the EU territory or being EU citizens is regulated, in particular, by the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 (hereinafter referred to as “GDPR”).

Goals of personal data processing 

ALLSOFT UKRAINE provides services/supply goods in the majority of states worldwide. We need to have your personal data in order for us and our partners to fulfill our obligation according to contract, in particular:

  • provide you with the whole range of our services;
  • have a possibility to familiarize you with all our special offers and other services, including co-operative promotional actions of ALLSOFT UKRAINE and our partners;
  • provide consultations and information support by conclusion and performance of the contract;

In order to send you commercial (marketing) information, we get your specific consent, which can be canceled at any time.

We can also send you Push Notifications, messages via Skype, Viber, WhatsApp and other messages using various ОТТ Apps, SMS texts, messages through other communication means to inform you about events undertaken by us or our partners, or to get your feedback concerning the quality of services when we fulfill the terms of the contract. 

We ask you to inform us only about such personal data that are required to render the service, supply of goods, newsletters, or a reply to you special request/claim. At the same time, if you decide to inform us about any additional personal data, we will be able to process them with due level of protection.

If you wish to know more about the companies to which we may disclose your personal data, please see their list on ALLSOFT UKRAINE web-site.

Personal data which we process  

Please see the table below to find out which of your personal data we process to fulfill the terms of contract with you:

Supply of Goods / Services by ALLSOFT UKRAINE

Processed Personal Data

b) name
с) surname
d) e-mail
е) telephone number (-s)
f) payment address, payment details
g) city, state, postal code
h) company name, registration number of enterprise (when paying on behalf of a legal entity)
i) position in company (when paying on behalf of a legal entity)

Sending of commercial (marketing) messages*

Processed Personal Data

a) e-mail

b) name

с) surname

d) company name, registration number of enterprise (when paying on behalf of a legal entity)

е) position in company (when paying on behalf of a legal entity)

f) telephone number

Complaints

Processed Personal Data

a) name
b) surname
c) contract number 
d) banking details
e) telephone number 
f) e-mail
g) postal code and address
h) city, state
i) payment receipts for services/goods
j) company name, registration number of enterprise (when paying on behalf of a legal entity)
k) position in company (when paying on behalf of a legal entity)
l) other personal data which you provide to us

Various questions to general mail 

Processed Personal Data

a) name
b) surname
с) e-mail
d) telephone number
e) other personal data which you provide to us

Your posts, messages, remarks, questions in social networks addressed to ALLSOFT UKRAINE, and online comments to ALLSOFT UKRAINE publications or about ALLSOFT UKRAINE in social networks

Processed Personal Data

a) link to your social network profile
b) user name
c) language of application
d) communications
e) other personal data which you provide to us

Visiting ALLSOFT UKRAINE web-site

Processed Personal Data

a) IP address
b) cookies and similar technologies are used on ALLSOFT UKRAINE web-site.

Please find more information below in this Privacy Policy

* From time to time we may contact you to inform you of special offers of goods and services, advantages of our services, co-operative promotional actions of ALLSOFT UKRAINE and partners, our news via e-mail. You can accept or refuse to receive such information, indication the option you choose when concluding the contract. Later, you will be able to refuse marketing newsletters in each e-mail you receive from us.

In addition to the aforesaid, we can process any other personal data if you decide to provide them to ALLSOFT UKRAINE.

If storage of your personal data is not necessary for the provision of services to you, or is not required under applicable legislation, we will delete it.

Special categories of data

When rendering services to you, we do not collect and  process personal data using which it is possible to determine your physical or mental health. Such information is deemed “sensitive personal data” in accordance with GDPR.

Place of personal data storage  

To ensure safety personal dats, we use cloud services of Google (Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA). Data stored by Google are kept at data processing centers by following link:

https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/

Disclosure of your personal data to third parties  

In order to enable you to use our services, we must disclose your personal information to third parties, which include the following:

Public authorities

In cases stipulated by law, we are required to disclose your personal information to government agencies. These agencies may include law enforcement agencies, tax bodies, other state bodies.

Partner companies

While fulfillment our obligations according the contract we must share some of your personal information with our partner companies. We will share your personal information with these companies only in cases where they are involved in fulfillment of your contract. In addition, if any of the partner companies is involved in fulfillment of your contract, it will have a possibility to disclose your personal data to their partners.

In essence, we are an aggregator that cooperates with various partners to provide you access rights to the chosen Software.

Regarding your personal data (in the context of GDPR), we act as associate controllers. Therefore, the Partner also acts as an associate controller. The specific relationship between us and our partners and you can be stipulated in the Agreement concluded between ALLSOFT UKRAINE and the Partner.

This policy may be supplemented by specific conditions if there is a non-standard contract between ALLSOFT UKRAINE and the Partners. In such a supplement we will stipulate the personal data processing situations with the respective Partner and we will also clarify the conditions for the processing of personal data in a certain case.

According to the provisions of GDPR, we have concluded a written agreement with our Operators regarding the processing of personal data, which restricts the mandatory conditions for the processing of such data and we can guarantee that each of these operators will comply with the provisions of GDPR. Such agreements also include provisions on the regular control of operators and the possibility of applying contractual sanctions to them.

The basis for our processing of personal data of Users is the agreement concluded between ALLSOFT UKRAINE and you, as well as legitimate interests. In some cases, we may directly require consent to the processing of personal data for purposes not covered by the contract, but closely related to it.

Technical, organizational and other measures of data protection

For safe storage of your personal data we have implemented various technical and organizational measures to protect personal data against unauthorized or unlawful processing and against accidental loss, destruction or damage.

ALLSOFT UKRAINE observe the principle of personal data minimization. We process only the information we need, or the information you provide by your consent beyond the required processing range. In addition, we have configured all the interfaces of our website and services application to comply with highest confidentiality requirements, which settings you can adjust at your own convenience.

We always use the safest and most proven routes of data transmission, when transferring personal data to public authorities.

Personal data processing (storage) time 

We will not store your data longer than it is necessary to fulfill the purpose for which they are processed, or to comply with the statutory requirements.

To determine the appropriate storage period, we identify the nature and category of personal data, the purposes for which we process them, and if we can achieve purpose through other means.

By the general rule, the time limit for personal data processing in ALLSOFT UKRAINE is 1095 days from the date of submission of tax reports for the period in which the corresponding transaction was performed (e.g. supply of goods/sevices). The specified processing time is consistent with the provisions of the Tax Code of Ukraine on the document retention period, where such documents are connected with taxes and fees charge and payment. As legislation of the countries, to/from which ALLSOFT UKRAINE perform supply of goods/services, may establish additional requirements, periods for personal data storage may differ from those specified in this paragraph.

In particular, if legislation of any country, to/from which ALLSOFT UKRAINE perform supply of goods/services, contains provisions on the statute on limitations on claims, during which you have the right to submit a claim or file a suit against ALLSOFT UKRAINE, and we need evidence for the existence of the legal relationship between us, we may process your personal data during this period.

Over time, we can minimize your personal data that we use, or can even make your data anonymous, for them not to be any more associated with you personally. In this case, we can use this information without further notice to you.

Cookies and other tracking technologies 

Cookies are small text files that save websites on your computer or mobile devices at the moment when you start to use them. Thus, the website for some time will remember your preferences and the actions you performed, including, for the purposes you don't have to re-enter the data. Our cookies do not identify any individual user by themselves, but identify only a computer or a mobile device you use.

Cookies and other tracking technologies on our website and in applications can be used in various ways, for example, for the purpose of operating the website, to analyze traffic or for advertising purposes. We use cookies and other tracking technologies, in particular, to improve the quality and efficiency of our services.

You can find the list of cookies, other tracking technologies, which ALLSOFT UKRAINE use, as well as their exact purpose on our website here.

For more information about what cookies are, how they work and how to manage or how to delete them, visit www.allaboutcookies.org

Please be informed that you can disable cookies and other tracking technologies in the settings of some Internet browsers. In this case, you must understand that if you disable some cookies, functionality of ALLSOFT UKRAINE website may be restricted, including possible incorrect operation of some services, and you will not be able to take advantage of all their benefits.

Rights of personal data subjects

The rights of personal data subjects in accordance with the legislation of Ukraine

We are pleased to inform you about your rights regarding the processing of personal data in accordance with the legislation of Ukraine:

  • you have the right to know about the sources of collection, storage of your personal data, purpose of their processing, the location or place of residence (stay) of the controller or processor of personal data, or give appropriate instructions on obtaining this information to their authorized persons, except to the extent permitted by applicable law;
  • to obtain information on the terms for granting access to personal data, including information about third parties who your personal data are disclosed to;
  • to access to your personal data;
  • to obtain the answer on whether your personal data are being processed, no later than thirty calendar days from the date of receipt of the request, except to the extent permitted by applicable law, as well as to obtain the contents of such personal data;  
  • to submit a reasoned request to the personal data controller with objection against your personal data processing;
  • to submit a reasoned request for the modification or destruction of your personal data by any controller and processor of personal data, if such data are processed illegally or are inaccurate; 
  • to protect your personal data against unlawful processing and accidental loss, destruction, damage in connection with concealment, failure to provide or untimely provision of them, as well as to protection from provision of the information that is unreliable or discrediting the honor, dignity and business reputation of an individual;    
  • to file complaints as to processing of your personal data to the Ukrainian Parliament Commissioner for Human Rights or to the court;  
  • to apply legal remedies in case of violation of data protection laws;
  • to make a reservation on the limitation of the right to process your personal data when granting consent;
  • to withdraw your consent to personal data processing;
  • to know the mechanism of automatic processing of personal data;
  • for protection against an automated solution that has legal consequences for you.

Other rights of personal data subjects in accordance with GDPR

In addition to the Ukrainian data protection laws, ALLSOFT UKRAINE are considerate towards ensuring your rights established by GDPR.

Right to information

We are ready to give data subjects the information on their personal data which we process.

If you want to know which of your personal data we process, you can request this information at any time. You can find the list of data we must provide you in Articles 13 and 14 of the GDPR.  Thus, when applying you must state your specific requirements, so we could legitimately consider your request and provide a response.

Please note that if we are unable to verify your identity by e-mail messages or at your application to the call center, or in the case of reasonable doubts concerning your identity, we may ask you to provide a proof of identity. This is the only way we can avoid disclosing your personal data to a person who can perpetrate your identity.

We will process your request in the shortest possible time, but at the same time please remember that it is a complex process to provide you a full and legitimate answer in relation to your personal data, that can take up to a month.

Right to correct your personal data

If you find that some personal data which we process about you are incorrect or outdated, please inform us about it. In this case, we may ask you to provide a proof of identity.

In some cases we will not be able to change your personal information. In particular, such case can include the event when your personal information has already been used during the execution of the contract of carriage and/or they are contained in a tax document that was issued in accordance with tax legislation.

Withdrawal of consent to personal data processing and right to be forgotten

If ALLSOFT UKRAINE processes your personal data subject to a consent to personal data processing (in particular, for the purpose of sending commercial newsletters), further processing can be terminated at any time. All you must do is to withdraw your consent to such processing.

Yo

Свяжитесь с нами
Здравствуйте!
У Вас есть вопросы?
  • Центр поддержки клиентов
    (вопросы по доставке, оплате)
  • (044) 201 03 77
    (067) 009 03 77
    (050) 324 04 77
    для звонков из Украины
пн-пт 9:00-19:00 (Киев)
сб-вс 10:00-16:00

Заказы на сайте можно оформить круглосуточно
Наш сайт использует cookie. Оставаясь на сайте, Вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
ОК